Tekstforfatning

Har du brug for en tekstforfatter?

Tekstforfatning kan være svært. Måske tænker du, at du vil have så lidt tekst som muligt, men husk at det du skriver på din hjemmeside, er den første og måske den eneste information, kunden får om dig, din virksomhed og dine produkter. Ordene på din hjemmeside og webshop er derfor vigtige. De skal skabe værdi og engagement og give dine kunder lyst til at vide mere. Det handler også om at bruge de rigtige ord, så din virksomhed bliver mere synlig på f.eks. Google. Det vil betyde, at chancen for, at din hjemmeside når ud til din målgruppe, er langt større. Det betyder også, at teksterne skal passe til dig, din virksomhed og ikke mindst dine målgruppe. Der er f.eks. stor forskel på, om du skriver til en målgruppe fra 15-18 år eller 40-50 år. Det er dig, der kender din målgruppe og de søgeord, som dine kunder typisk vil søge på. Når jeg arbejder med dine tekster, vil det derfor være din viden og dine erfaringer, der danner grundlag for teksterne.

Føler du, at tekster ikke er en af dine spidskompetencer, eller at du er gået kold i teksterne, og at du ivørigt har rigeligt at se til? Så er du landet det rigtige sted, for det er heldigvis en af mine spidskompetencer, og jeg har tid til at hjælpe dig. Uanset om det er tekstforfatning til din hjemmeside eller webshop, hjælper jeg gerne med at skrive, så vi sammen sikrer, at dine kunder køber hos dig.

Hvis du vælger at bruge mig som tekstforfatter, får du
- hurtig og fleksibel hjælp
- velskrevne og professionelle tekster
- tekster skrevet til målgruppen
- overskuelige og læsevenlige tekster
- SEO-venlige tekster

Ring, eller send en e-mail til mig, hvis du har brug for tekster til hele din hjemmeside eller webshop, så vi kan få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Du kan også vælge at booke mig via serviceaftalerne eller ringe til mig på 50 31 31 53.